Project Ik

 

Meer inzicht nodig over jezelf ten aanzien van werk? Ken jij je talenten en drijfveren? In deze workshop ga je aan de slag met het verzamelen van informatie over jezelf en vertaal je dit naar je toekomstige baan of eigen bedrijf.

Wat gaan we doen?
We komen met een aantal actieve en creatieve werkvormen tot een breed beeld van je persoonlijkheid. Zo ga je onder andere een analyse maken over succes en geluk in je leven, ga je op zoek naar jouw persoonlijke waarden, competenties en kwaliteiten, maar ook maak je een persoonlijke Sterkte en zwakte analyse (SWOT).

 

Wat levert het je op?
Na deze dag heb je in ieder geval inzicht in je eigen persoonlijkheid; je gaat naar huis met een boekje met alle verzamelde informatie over jezelf . Dit kun je gebruiken als basis voor het presenteren van jezelf tijdens sollicitatiegesprekken (je eigen merk, je ondernemersplan of acquisitie). Project IK is een goede basis voor de andere workshops in het programma “Werk dat bij je past in 6 stappen!”. Maar sowieso heb je een leuke, inspirerende dag met jouzelf in de hoofdrol!

Praktische informatie:
Kosten:               € 275,– (inclusief BTW) en inclusief lunch
Data / locatie:   in 2019: januari, 19 februari, 28 maart, 23 april, 28 mei, 25 juni / midden Nederland
Duur:                  Start 10.00 uur (Inloop vanaf 9.30 uur) tot 16.30 uur
Organisatie:       JobElse Coaching en training bij loopbaanvragen

Maximaal in te schrijven deelnemers is 12 (op volgorde van inschrijving).

 

Meld je aan