Persoonlijke coaching

Loopbaanbegeleiding biedt je de gelegenheid om op een actieve en doelbewuste wijze stil te staan bij de manier waarop je je werkende leven en loopbaan verder vorm wilt geven. Je maakt een stappenplan om de baan te vinden die past bij je ambities, je kijkt naar je stijl van werken, persoonlijke waarden en kwaliteiten. Goed loopbaanonderzoek helpt je jouw kwaliteiten te gebruiken en meer werkplezier te ervaren.

Wat ga je doen?

Je begint met het scherp formuleren van je loopbaanvraag. De vraag die je aan de coach stelt, stel je eigenlijk vooral aan jezelf. Om het antwoord te vinden op je vraag, gaan we samen aan de slag, want als je wist hoe je van A naar B kon komen, dan had je het zelf al wel gedaan.

Een coachvraag begint dan ook altijd met “hoe kan ik …?” waarna we samen op weg gaan om antwoorden en inzichten te vinden. Via uiteenlopende oefeningen en opdrachten krijg je vervolgens inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. We maken samen de balans op, zodat je uiteindelijk jouw eigen vraag kunt beantwoorden en een duidelijke koers kunt uitzetten om jouw doel te verwezenlijken.