Bouwen aan je loopbaan met 6 workshops

 

Investeren in jezelf, ontdekken wie je bent, is kiezen voor groei en verandering. In een wereld van vooruitgang vormt zelfbewustzijn jouw fundament. De regie nemen over je eigen leven, biedt je een nieuwe invulling van zekerheid voor de toekomst en in contact komen met jezelf leert je denken in mogelijkheden.

De workshops van JobElse zijn gericht op een complete voorbereiding naar een nieuwe baan. Bijzonder hieraan is de manier van aanbieden in een keuzemenu. Zo vormen zich ‘hapklare brokken’, toegankelijk voor werkzoekers en carrièreplanners .

Elke workshop staat op zich, maar het geheel kan ook als één traject worden gevolgd. In de workshop van één dag, Project IK, wordt de basis gelegd voor de andere vijf, omdat daar alle persoonlijke informatie wordt verzameld. Heb je deze informatie al, dan kun je de andere workshops ook zonder Project IK instappen. Bij twijfel, overleg even met ons.

De workshops zijn gericht op het ‘werken naar een baan’.  Het doel is je weer een stapje dichter bij te brengen, op weg naar werk!