Over JobElse

In het Engels staat “Job” voor werk en “else” betekent anders, verschillend, divers en velerlei. Dat is de kern van JobElse. Geen mens, geen bedrijf is hetzelfde. Het leveren van maatwerk is daarom essentieel. Het bereiken van synergie tussen het belang van de organisatie en dat van de medewerker staat hierbij centraal. JobElse Coaching en Training bij loopbaanvraagstukken, levert dat maatwerk op het gebied van Human Resources Management met oog voor mens en bedrijf.

En Els, dat ben ik! Met mijn oprechte interesse in mensen en werk heb ik JobElse opgericht. Ik geloof in de kracht van diversiteit, samenwerking en persoonlijke groei. Met 20 jaar ervaring in de verschillende facetten van het HR vak, kunt u rekenen op een betrouwbare en professionele ondersteuning.
Na mijn Bachelor Personeel en Arbeid heb ik verschillende trainingen gevolgd op het gebied van arbeidswetgeving, coaching, change en leiderschapsontwikkeling. Ik ben gecertificeerd trainer en heb een licentie van Thomas International voor de DISC analyse. Mijn werkwijze typeert zich als professioneel, integer, creatief, analytisch en resultaatgericht.

Ik werk graag samen met collega’s die mijn expertise aanvullen. Zo kunnen we een compleet en passend programma of coachtraject van hoge kwaliteit neerzetten.

 

Kwalificaties:

·       Bachelor HRM

·       Post bachelor Life- en loopbaancoaching, EMCC European Quality Award

·       Post bachelor Strategisch opleiden en trainen

·       Licentie van Thomas International DISC analyse

·       Deep Democracy level 1

·       Licentie 360 graden feedback coaching

·       Award of Excellence bij Johnson & Johnson Medical.