Aanmelden workshop

JobElse heeft met het programma ‘Werk dat bij je past in 6 stappen’, een unieke manier gevonden jouw loopbaan een boost te geven. We springen in op het gehele proces van werk zoeken en – vinden. Geen ellenlange cursussen, maar korte actieve workshops die direct resultaat leveren: je kunt meteen de weg naar die nieuwe baan zien!

Onze workshops brengen werkzoekenden en carrièreplanners een stap dichter bij een nieuwe baan, studiekeuze of werkomgeving. Project IK is de basis om zelfinzicht te verkrijgen of te vergroten. Je stelt je eigen programma samen door aanvullend de workshops te kiezen die jij nodig hebt. Elke workshop staat dus op zich, maar het geheel kan ook als één traject worden gevolgd. In Project IK wordt de basis gelegd voor de andere vijf, omdat daar alle persoonlijke informatie wordt verzameld. Heb je deze informatie al, dan kun je de andere workshops ook zonder Project IK instappen. Bij twijfel, overleg even met ons.

Wil je het gehele traject volgen? Dat kan! Je krijgt dan een workshop van ons cadeau; de 6 workshops kosten dan geen € 1.025.- maar € 875,- .

De workshops kunnen ook incompany worden gegeven.

 

Om persoonlijk kennis te kunnen maken en te bespreken of de inhoud past bij jouw verwachtingen, nemen we eerst telefonisch contact met je op. Pas daarna maken we de inschrijving definitief.