Jij en je cv

 

 

Je cv is het eerste waar een werkgever naar kijkt. Logisch dat het een duidelijk en prikkelend document moet zijn. Het is jouw sleutel naar een baan! Deze workshop is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar ander werk en nog geen (goed) cv opgesteld hebben.

Wat gaan we doen?
Je neemt een overzicht mee met gegevens over je carrière en persoonlijkheid. Hiermee ga je je cv maken vanuit het basisontwerp dat jou aanspreekt. Je plaatst alle relevante en persoonlijke informatie op een originele en toch leesbare manier in jouw cv. Een belangrijk onderdeel is de profielschets, we maken hiermee een start (ook te gebruiken voor LinkedIn). Dit klinkt misschien heel droog en eenvoudig maar het is de bedoeling om met de bijbehorende actieve opdrachten je creativiteit te stimuleren en je te inspireren.

 

Wat levert het je op?
Je gaat naar huis met een breed basis cv dat je kunt gebruiken bij sollicitaties, bij je huidige werkgever of elders. Je weet welke informatie jouw (werk-) persoonlijkheid goed representeert; je kunt inschatten welke informatie bij welke vacature past en dit toepassen in een cv.

Praktische informatie
Kosten:                 € 150,- (Incl. BTW)
Data / locatie:     in 2019: januari, 5 maart, 2 april, 6 mei, 10 juni, 1 juli / midden Nederland

Duur:                    3 uur
Organisatie:        JobElse Coaching en training bij loopbaanvragen

Maximaal in te schrijven deelnemers is 12 (op volgorde van inschrijving).

 

Meld je aan